lauantai 22. elokuuta 2015

Uuden kodin ekoja kertoja


Pari kuukautta on vierähtänyt uudessa kodissa ja edelleen olen käytännössä päivittäin iloinen siitä, miten kivan kodin onnistuin löytämään. Koti ja kaupunginosa tuntuvat omilta ja se on kiva fiilis se.

Yksi hauskimpia asioita uudessa kodissa ovat ekat kerrat. Eka yö muuttokaaoksen keskellä, ekat siivoamiset, ekat verhot ja tietenkin ekat vieraat niin kaaoksen keskellä kuin nyt sen vähetessäkin, samoin ekat pienet kotikemut. Ihanaa on myös se, että niitä ekoja kertoja on vielä monia tulossa.

Vuodenaikojen vaihtumisen ansiosta parveke elää ekoja kertoja melkeinpä omana juttunaan, syksyn tullen uuden kodin parvekkeella huikean hyvin viihtyvät kukkaset vaihtuvat kynttilälyhtyihin. Mutta nyt parveke saa toimia vielä toivottavasti pitkään kukkasten kotina!

Sisätiloissa edessä ovat ekat isommat kemut, kun ystävät kutsutaan tupaantuliaisiin. Vuodenajat näkyvät tietenkin sisälläkin, valon määrä ja väri vaihtuu kotiani hellivässä ilta-auringossa. Vähintäänkin siis ekan vuoden ajan on luvassa kaikenlaisia ekoja kertoja uudessa kodissa, jään odottamaan niitä innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti